BAŞKAN ERDEM ATATEPE YOLU GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Genel 08/05/2024 14:01

Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem, şehrin destinasyon merkezi olan Atatepe'nin yol genişletme çalışmalarını teknik ekibiyle birlikte yerinde inceledi.

Yaptığı açıklamada Başkan Erdem, ortalama 4 metre olan yolu 8 metre genişliğe çıkararak Atatepe'nin daha işlevsel hale geleceğini belirtti.

Başkan Erdem, yaptığı açıklamada, "Artvin Belediyesinin kendi imkanlarıyla gerçekleştirdiği bu çalışma, Atatepe yolunu genişleterek konforlu bir seyahat imkanı sağlamayı hedefliyor. Çalışmalar, 14 gündür çift vardiya usulüyle devam ediyor ve Atatepe'nin yolunun en sıkıntılı bölgesi olan giriş tarafında odaklanılarak. Yolu 4 metreden 8 metreye çıkardık, böylece vatandaşlarımız için daha rahat ve güvenli bir yol oluşturduk. Bu sayede küçük otobüsler de rahatlıkla ulaşabilecek, trafik akışı da düzelecek" dedi.

Başkan Erdem, çalışmaların en önemli kısmının kendileri değil, sahada çalışan ekipler olduğunu vurgulayarak, "Gece gündüz yoğun bir şekilde çalışan mesai arkadaşlarımıza, operatörümüz Mehmet Demir özelinde özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Teknik ekiplerimiz de büyük bir özveriyle çalıştılar. Toplamda 400 kamyon hafriyat taşındı ve zorlu bir alanda bu işlem gerçekleştirildi. Bu süreçte bize yardımcı olan Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederiz, onlar da önemli katkı sağladılar" şeklinde konuştu.

Atatepe'nin kısa sürede hizmete açılacağını belirten Başkan Erdem, halkın mutlu olacağı bir rekreasyon ve sosyal alan sunmayı hedeflediklerini ifade etti.